Energielabel Zierikzee opvragen?

Op zoek naar een energielabel voor uw woning in Zierikzee? Neem dan contact op met Woonlabel Zeeland. Als gecertificeerde energielabel adviseur kunt u voor een definitief energielabel volgens de NTA 8800 bij ons terecht. U kunt vaak al binnen 3 dagen geholpen worden.

Het vernieuwde energielabel NTA8800

Vanaf 1 januari 2021 is het vereenvoudigd energielabel (VEL) vervangen door een uitgebreid energielabel op basis van de NTA 8800 bepalingsmethode. Bij verkoop of verhuur van uw woning is het verplicht om dit energielabel te leveren.

Met de komst van het nieuwe label is de regelgeving ten aanzien van het bepalen van de energiezuinigheid van woningen (ook in Zierikzee) aangescherpt en wordt de energiezuinigheid van de woning op een eerlijke, realistische en transparante wijze bepaald. Het nieuwe label wordt door een vakbekwaam energieprestatie-adviseur uitgevoerd volgens de bepalingsmethode NTA 8800 en het bedrijf dient gecertificeerd te zijn volgens de BRL-9500. Vanuit de certificerende instantie worden audits uitgevoerd om de kwaliteit te waarborgen.

Jarenlange ervaring, ook in Zierikzee

Sinds 2015 voeren wij onder de naam Wooninspectie Zeeland bouwkundige inspecties uit binnen heel Zeeland. Vanaf dit jaar breiden wij onze diensten uit met de certificering voor het vernieuwde energielabel. Om zo snel mogelijk uw energielabel aan te vragen dient u bij voorkeur het ‘Online boeken’ formulier in te vullen. Na ontvangst nemen wij de opdracht in behandeling, wij sturen u vervolgens een afspraakbevestiging per mail.

Direct een energielabel aanvragen

Om zo snel mogelijk uw energielabel aan te vragen dient u bij voorkeur het ‘Online boeken’ formulier in te vullen. Na ontvangst nemen wij de opdracht in behandeling, wij sturen u vervolgens een afspraakbevestiging per mail.